+
----
-
MALZEMELER
4 kişilik
12 dilim kepek ekmeği
200 gr mantar
200 ger yağsız dana kıyma
2 adet sivribiber
1 adet iri domates
1 adet soğan
3-4 diş sarımsak
12 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri
1 çorba kaşığı tereyağı
kekik
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanı ince doğrayın, sarımsakları ezin. Biberleri halka halka dilimleyin. Teflon tavada tereyağını eritip soğan, sarımsak ve biberleri kavurun. Mantarları dilimleyin ve onları da tavaya ilave edin. 2 dakika sonra da kıymayı ekleyin ve karıştırarak kavurmaya devam edin. Kıyma iyice kavrulunca rendelenmiş domates, karabiber , kekik ve tuzu serpin. Domates suyunu çekene kadar pişirin. Ekmekleri tepsiye dizin. Hazırladığınız kıymayı üzerlerine paylaştırın. Herbir dilimin üzerine birer çorba kaşığı kaşarpeyniri rendesi serpin ve orta ısılı fırında peynirler eriyene, ekmekler ısınana kadar pişirin.