5) http://www.templateworld.com/free_templates.html Web 2.0 tarzında çok güzel şablonların bulunduğu bir site. Yalnız şablonları düzenlemek diğerlerine göre biraz zahmetli. Çünkü bazı şeyleri değiştirmek için photoshop kullanmak gerekebiliyor.
Aslında bu listeyi çok uzatmanın bir anlamı yok. Çünkü göreceksinizki aynı şablon birkaç sitede birden yayınlanmış ya da bir sitedeki şablonların tümü diğerindede mevcut. Ayrıca verdiğim linklerle wordpress, blogger...vs birçok değişik şablonada ulaşabilirsiniz.
Şablonu nasıl uyarlıyacağız?
Tamam şablonlar çok güzeller. Peki şablonları blogcuya uygun hale nasıl getirecez? Bunun iki yolu var. Bir bu şablon daha önce blogcuya uyarlanmış mı ? diye araştırmak. İki Bu işi sizin yapmanız. Tamam biraz html biraz css bilgim var fakat daha önce hiç yapmadım ve nasıl yapabileceğim hakkında pek fikrim yok diyorsanız keşke sen bize nasıl yapılacağını anlatsan diyorsanız boşuna beklemeyin ben anlatmayacağım. Aslında şablonları nasıl blogcuya uyarlayabileceğinize dair bir yazı yazacaktım. Fakat bir arkadaş bunu güzelce anlatmış. Peki html ve Css hakkında bilgisi olmayanlar ne yapacak. Önce Html ve Css nedir araştıp öğrenecekler. Bunlar için gereken kaynakları yakında buradan paylaşacağım.